top of page

A través de diferents dinàmiques i una posterior autocrítica i reflexió podem treballar aspectes molt diversos; escolta activa, comunicació de qualitat, empatia, coordinació, rols, cohesió de grup, treball en equip, lideratge, cooperació, team building, confiança, compromís, pensament crític, gestió de situacions complexes...

Què podem treballar

Treballem d'una forma lúdica i a

través de l'aprenentatge vivencial amb els cavalls, per grups de totes les edats.

Coaching amb cavalls

Va dirigit tant per grups petits com per grups grans, per grups compostos per gent d'una mateixa franja d'edat i per grups amb gent de totes les edats; nuclis familiars, escoles, empreses, residències, centres de dia, esplais, grups d'amics... adaptant sempre les activitats a cada grup i al que es vulgui treballar.

A qui va dirigit

I a mi, com m'encaixa el coaching?

SÓC UNA EMPRESA

Et permetrà millorar aspectes clau per al desenvolupament positiu de l'empresa, obtenint un equip de treball cohesionat, productiu, comunicatiu, ben liderat...

SOM UNA FAMÍLIA

El coaching familiar afavoreix el desenvolupament personal de cada membre així com el benestar col·lectiu. Per a petits, adults i persones grans!

Maia-98_edited_edited.jpg

SOM UNA ESCOLA

Establir relacions saludables amb l'entorn des de ben petits és bàsic per al desenvolupament social individual.

DSC_0274_edited.jpg

SOM UN

GRUP D'AMICS

Tant si tens un grup d'amics de tota la vida com si els has conegut a la universitat, a l'extraescolar o per les xarxes, el coaching amb cavalls et suposarà una experiència única.

Maia-15_edited.jpg

SÓC UN CAU O ESPLAI

Potencia les relacions entre grans i petits, l'estima a la natura i l'autogestió a través de dinàmiques específiques segons l'edat dels infants.

bottom of page