top of page

Contes infantils

A Maia comptem amb la col·laboració especial d'Assumpta Montellà, una reconeguda escriptora catalana que, a més, és la mare de la Joana! 

La Susi (com li diem els seus coneguts) ha escrit una sèrie de 5 contes infantils exclusivament per a Maia. Tots els contes estan protagonitzats per un poni o un cavall que ens explicarà la seva història. Cadascun d'aquests protagonistes té alguna cosa a dir sobre l'equinoteràpia i tots ells ens faran veure la importància que té aquest tipus de teràpia en persones amb autisme, amb mobilitat reduïda o amb altres condicions.

Captura de pantalla 2020-11-06 a las 21.
Captura de pantalla 2020-11-06 a las 21.
Captura de pantalla 2020-11-06 a las 21.
Captura de pantalla 2020-11-06 a las 21.
Captura de pantalla 2020-11-06 a las 21.

Em dic Coco

Cuento infantil pony blanco

"Em dic Coco" està protagonitzat per l'esquerp Coco, i tracta de l'amistat que fa amb un nen autista. Una relació de poques paraules però de molts sentiments.

"Me llamo Coco" está protagonizado por el arisco de Coco, y trata de la amistad que hace con un niño autista. Una relación de pocas palabras pero de muchos sentimientos.

click!

click!

Me llamo Coco

3.png

Em dic Miura

De petit, en Miura era un poni amb temperament, tot i que amb el temps va aprendre a moldejar el seu caràcter. De la mà d'aquest poni rebel, aquest conte tracta la solidaritat i l'empatia.

De pequeño, Miura era un poni con temperamento, aunque con el tiempo aprendió a moldear su carácter. De la mano de este poni rebelde, este cuento trata la solidaridad y la empatía.

click!

click!

1.png

Me llamo Miura

3.png

Em dic Daisy

click!

1.png

Un dia, la presumida de la Daisy coneix a l'Helena, una riallera nena que arrossegava unes quantes dificultats motores arrel del seu naixement, ja que va ser prematura. Aquest conte tracta del vincle que s'estableix entre aquestes dues pèl-roges gràcies a l'equinoteràpia.

Un día, la presumida de Daisy conoce a Helena, una risueña niña que arrastraba unas cuantas dificultades motoras a raíz de su nacimiento, ya que fue prematura. Este cuento trata del vínculo que se establece entre estas dos pelirrojas gracias a la equinoterapia.

click!

Me llamo Daisy

3.png

Em dic Artrax

click!

L'Artrax no ho ha tingut fàcil a la vida: va néixer com a cavall de carreres, però mai va complir les expectatives dels seus genets. Fins que un dia se'n cansen d'ell i el venen a un centre d'equinoteràpia, un lloc ben diferent a tot el que ell havia conegut fins llavors. Allà coneixerà en rebel d'en Max, amb el que connectarà ben aviat.

Artrax no lo ha tenido fácil en la vida: nació como caballo de carreras, pero nunca cumplió las expectativas de sus jinetes. Hasta que un día se cansan de él y lo venden a un centro de equinoterapia, un lugar muy diferente a todo lo que él había conocido hasta entonces. Allí conocerá al rebelde de Max, con el que conectará muy rápido.

Me llamo Artrax

1.png
2.png

click!

Em dic Eros

click!

L'Eros és un cavall d'equinoteràpia que es va topar un dia amb en Martí, un nen que patia les burles dels seus companys. Com que ell mateix ja havia tingut alguna mala experiència, li va ensenyar una gran lliçó a en Martí: no hem de respondre mai amb violència a les provocacions i les burles.

Eros es un caballo de equinoterapia que se topó un día con Martí, un niño que sufría las burlas de sus compañeros. Como él mismo ya había tenido alguna mala experiencia, le enseñó una gran lección a Martí: no debemos responder nunca con violencia a las provocaciones y las burlas.

Me llamo Eros

1.png
3.png

click!

bottom of page